Wie zijn wij?

Wie zijn de Classic Car Brokers?

Classic Car Brokers is een initiatief van een viertal zelfstandige ondernemers van Nederlandse, Franse en Belgische origine, die elkaar goed kennen vanuit hun zakelijke contacten en verspreid over Europa wonen. Deze vier ondernemers beschikken over uitgebreide netwerken van privé personen en ondernemers die in het bezit zijn van of gepassioneerd zijn door Classic Cars.

Classic Car Brokers is nu 15 jaar actief maar de veranderingen richting Elektrisch rijden heeft ons doen besluiten langzaam aan afscheid te nemen van de classic cars in traditionele sfeer en onze aankoop^-en verkoopactiviteiten langzamerhand om te bouwen naar elektrische auto; wij promoten alleen de C5X Hybrid omdat alleen dit model reprtesentatief is voor het alom bekende rijcomfort van de hydraulisch aangedreven modellen van Citroën.

Wij brengen u graag in contact met ons CCB-netwerk!

Toen Vincent Noordman van een Belgische zakenrelatie de vraag kreeg nieuwe eigenaren te vinden voor een prachtige verzameling van 10 Classic Cars ontstond het idee om te gaan makelen in French Classic Cars en daarmee was de basis gelegd voor de Classic Car Brokers en de website www.classiccarbrokers.eu.


De Citroën DS spiegelt zich in de C6 Exclusive