Wie zijn wij?

Wie zijn de Classic Car Brokers?

Classic Car Brokers is een initiatief van een viertal zelfstandige ondernemers van Nederlandse, Franse en Belgische origine, die elkaar goed kennen vanuit hun zakelijke contacten en verspreid over Europa wonen. Deze vier ondernemers beschikken over uitgebreide netwerken van privé personen en ondernemers die in het bezit zijn van of gepassioneerd zijn door Classic Cars.

Wij brengen u graag in contact met ons CCB-netwerk!

Toen Vincent Noordman van een Belgische zakenrelatie de vraag kreeg nieuwe eigenaren te vinden voor een prachtige verzameling van 10 Classic Cars ontstond het idee om te gaan makelen in French Classic Cars en daarmee was de basis gelegd voor de Classic Car Brokers en de website www.classiccarbrokers.eu.


De Citroën DS spiegelt zich in de C6 Exclusive

Diensten van de Classic Car Brokers

Netwerk in Europa

Profiteer van ons netwerk in Frankrijk en een groot deel van Europa en vindt de French Classic Car van uw voorkeur.

Ontvang de CCB nieuwtjes per mail

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van wat wij allemaal bedenken om vraag en aanbod van French Classic Cars te optimaliseren.

Houd ons op de hoogte

Classic Car Brokers wil graag de ervaringen die u beleeft met uw French Classic Car met u delen en zo u wilt publiceren op onze website.

Support

Voor onderhoud van uw French Classic Car kunt u een beroep doen op de garages binnen ons netwerk die zijn gespecialiseerd in het onderhoud van dergelijke auto’s.

Wilt u meer weten van CCB?